lördag 14 november 2015

Sverige har stor del i Syriska kriget.

Kanske är det bra för oss att så många is krigare har sin hemvist i Sverige.
Då ser de ju Sverige som det land där de kan åka till för att samla krafter och vila upp sig.
Där de kan planera i lugn och ro sina terror dåd mot övriga Europa.


Är IS den verkliga fienden.

Man pratar hela tiden om att bekämpa IS i Syrien. Och se till att kriget får ett slut.Men är det verkligen i Syrien som IS har makten eller finns den på andra ställen. Om man betänker att ingen av de som flyr flyr till muslimska rika länder så undrar man.
Någonstans ifrån måste det stöd finansiellt som behövs för att föra ett krig komma.
Se kartan även om flera av dessa är accepterade av övriga världen så har de mycket resurser och inte samma värderingar som  väst länder.

Och tänk på att många av dessa länder lever på oljan vilken resten av världen försöker att komma ifrån genom klimatarbetet som sker runt om i världen.
Så hur är det egentligen tror inte att det bara handlar om USA Rysslands , Frankrikes och andra länders  inblandning i Syrien vad gäller kriget.
Tror nog att det finns en agenda inom den muslimska världen.
Vi måste vara medvetna om att muslimerna är organiserade inte genom IS utan mer i organisationer som jobbar i skuggan.

Som Muslimska Brödraskapet nedan följer ett utdrag ur deras ideologi.

"Islam måste nödvändigtvis ta plats i väst, för där skapas världspolitiken. Etableringen skall ske genom planering och god organisation. Men muslimerna skall inte blanda sig med västvärldens befolkning:

Muslims should have their own communities in well­known states and cities, and they should have their own religious, educational and recreational establishments. They should also have amongst them their own ulema and men of religion[35]

Muslimerna skall undvika att låta sig förföras av den sekularism, materialism och ateism som karaktäriserar väst. Den implicita idén är att Europas muslimer primärt definieras av sin religiösa identitet.

Al-Qaradawi kan inte tänka sig att den muslimska rörelsen kan stödja någonting annat än politisk frihet och demokrati. Endast så kan ledarna få mandat att styra över folket. Men han noterar att vissa ser en risk i att demokratin ger människan möjlighet att stifta egna lagar istället för Guds. Därför bör man stifta en lag,

stipulating that any legislation contradicting the incontestable provisions of Islam shall be null and void because Islam is the religion of the State and the source of legitimacy of all its institutions and therefore may not be contradicted […] What we seek is that legislations and codes be within the limits of the flawless texts and the over all objectives of Shari’ah and the Islamic Message.[36]

Denna version av demokrati är alltså underställd shari’a. Ingenting som motsäger ”de felfria texterna” kan tillåtas."

Denna organisation är den som Socialdemokraterna har haft som samarbetspartner för att förstå muslimer.

I en artikel av Lars Hedegaard så räknar han upp 3 skeenden i islamska kriget.

1.Det arabiska, som vad Västvärldens anbelangar nådde sin kulmen i slaget vid Poitiers i Frankrike år 732.

2. Det turkiska, som slutade utanför Wiens portar 1683.

3. Det nuvarande jihad, vars start vi kan sätta vid bildandet av Muslimska Brödraskapet 1928 gick in i en avgörande fas med ayatolla Khomeinis dödsfatwa mot Rushdie 1989 – följdes av en lång rad uppseendeväckande terrorhandlingar över nästan hela världen.

Klicka på Bilden för att komma till Artikeln.

 Det islamiska Kriget artikel av Lars Hedegaard

Flyktingars vedermödor....

Vi måste ju betänka att dessa personer flyr från fruktansvärda upplevelser där de har svårt att få Internetuppkoppling och fått segla över medelhavet för att kunna ta sig till semester ön Lesbos.
De har fått dålig mat då de saknat getkött ,givetvis halalslaktat där djuren lidit och detta get extra smak till köttet av stressen.
Väl i Europa har de fått gått lång väg vilket medfört skoskav och andra eländigheter då de inte haft de rätta skorna för detta.
Att sedan bli nekad att få sin lön för allt detta slit anser jag ,är verkligen icke humant sätt att behandla människor på.
Vi borde kunna göra mer för dessa människor vi borde ha sänt flyg till Afghanistan så att de kunde haft en bekväm resa hit. Vi borde ge dem bättre lön när de väl är här så att de känner att mödan var värd att komma hit. För dem som kommer från IS och har krigserfarenhet borde Svenska armen fånga upp och anställa direkt då vi står inför en stark upprustning från Ryska sidan.
Detta skulle se till att Ryssen aldrig skulle våga komma hit då han skulle mista huvudet då. Det skulle även innebära att svenska armen får ett välkommet kompetens lyft.
Vad gäller klädseln för dessa krigare skulle jag föreslå en att en ny uniform införs kallad BURKA då skulle  ryssen, kanske tveka innan han sköt och de kan komma honom inpå livet.

Muslimer erövrar Europa.


En väldigt lång men samtidigt väldigt intressant serie då man har facit att IS stod bakom attacken i Paris.Jag har följt detta och vi i Sverige tror oss vara förskonade från detta. Jag tror inte att Säpo samt vår polis har tillräcklig kunskap eller resurser eller för den delen kan eller vet hur de skall finna alla de som nu befinner i vårat land. De som kan eller har planer på att utföra terrordåd antingen här eller ha Sverige som bas för att utföra dess i Europa exempelvis Frankrike. Vi har innan vi tog in alla dessa flyktingar varit en bas för terrorister. Här har de levat som vilken annan som helst och kunnat planera samt samla in pengar för sina terrordåd. Om vi tror att myndigheterna som inte då kunde stävja detta skulle kunna göra det nu när antalet ökat med kanske 10,20,30 gånger vem vet.
Dessa myndigheter som inte kan ens finna en person som är efterlyst fast den befinner sig i samma stad och bor granne med polis stationen.
SE denna även om den är lång tyvärr med Engelsk text bara..
MEN DEN VISAR VERKLIGHETEN SOM DEN ÄR.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL3QB45yJxONb5OeBljbnRyHWiyD3yxsyM


onsdag 11 november 2015

Islam ett hot mot Sverige???

Se och begrunda ...ÅR detta ett hot eller inte?


Vad är det alla dessa muslimer säger "vi skall erövra och styra världen."
Jag ser det som ett hot...
Migrationsverket gick idag ut med att de inte har koll på hur många som kommit till vårat land förutom de tusentals som sökt asyl.
Ensamkommande barn har försvunnit varav många är inga barn utan unga män. Var finns de nu?
Var finns alla de som inte blivit registrerade som asylsökande?
Varför registrerar de sig inte som asylsökande då de får allt på ett fat då?
Hur skall Sverige få tag i dessa människor som befinner sig här olagligt?

Många frågor men jag ser inga svar då vi eller rättare sagt vår regering och myndigheter inte tagit detta på allvar och fortfarande inte gör det.
Vår säkerhetspolis säger att det finns 100 tals IS krigare i vårat land.
Var finns de? Är de registrerade som asylsökande? Hur många har bara promenerat in i Sverige  från färjorna?

En kommande politiker.

Vill gärna här presentera en kommande kandidat till Statsminister.
Nämligen min yngsta dotter Minyada snart 3 år.
Anledningen till att jag tror hon kommer att bli en politiker är följande.

För någon dag sedan kom hon över mammas väska som innehöll 620 kr. Dessa tog hon sprang till toaletten och låste dörren. När väl mamma får upp dörren pekar hon på toaletten När mamma tittar ser hon en tjuga inget mer resten har denna blivande politiker spolat bort.

Så med dagens mått så är hon en topp politiker.

Och tilläggas kan att som en riktig politiker så medger hon ingenting eller fattar vad hon har gjort... Vi kan inte ställa henne ansvarig för detta heller och precis som med en riktig politiker kommer hon undan med detta.......Enda kommentaren vi fått är BORTA.....

tisdag 10 november 2015

Integrationspolitik vad betyder det?

Idag talas mycket om integrations politiken och att den har misslyckats.
Vad menas då med integrations politik?


Det lite luddigt vad detta betyder egentligen ordet integration betyder "”att förena skilda delar till en helhet”.
Men då måste man definiera vilka skall integrera och vilka skall integreras.
Detta medför att man kommer fram till att "Svenskar" skall integrera dessa "Flyktingar" som skall integreras.

Så vi som bor i Sverige skall alltså förena dessa Flyktingar till vårat samhälle.
Det innebär att att för att det skall fungera så skall flyktingarna alltså integreras i ett samhälle som till majoritet består av Svenskar.
Som vi alla vet så brukar majoriteten vinna när det gäller politik vilket borde innebära att invandrare borde anpassa sig efter oss.Men så fungerar inte integrationspolitik.
Integrations politiken bygger på jämlikhet, valfrihet, och samverkan. Invandrare ska ha samma rättigheter som infödda Svenskar. Anpassningen skall bygga på valfrihet inte tvång. Integrationspolitik innebär även att Svenskarna skall anpassa sig till invandrarnas kulturer och traditioner.

Om flyktingarna skall ampassa sig efter oss då bör de bli Svenskar i allt. Detta kallas assimilerings politik.
I Sverige byggde invandringspolitiken på idén om assimilation fram till mitten av 1970-talet. Från samhällets sida ansågs det bäst för personer som kom till Sverige för att stanna, om de så fort som möjligt "blev svenska". 1975 skrotade man assimileringspolitiken.
Sedan kan man kanske säga att assimilerings politiken hade sina begränsningar men om vi tittar oss runt idag och ser vad detta med valfrihet och samverkan har medfört för invandringen. 
Så ser jag dagligen att flyktingar vägrar att acceptera det som erbjuds och vill ha mer samverkan är endast likriktad från Svensk sida.

Att likställa dessa flyktingar med de som kom från Finland under andra världskriget eller de som kom efter Balkan kriget är inte rätt många av de som kom då hade redan anknytning till Sverige genom arbetskrafts invandringen under 60-70 talet. De som kom under 60-70 talet hade vi inga problem med varför, kan det ha att göra med att vi inte integrerade dem utan assimilerade dem i vårat samhälle.

För att invandring skall fungera måste det finnas krav på de som skall komma till ett land för att bosätta sig.
Det skall vara att de skall lära sig språket samt att de skall stödja detta lands författning om detta inte sker bör de inte få bosätta sig i landet.

Integration betyder för mig att anpassa sig till det land man kommer till inte att landet skall anpassa sig till de som kommer.

Arbete som invandrare.

Har Tv på och just nu har SVT2 forum och diskuterar hur de nya skall komma i jobb.
Vill därför kommentera detta med en erfarenhet från verkliga livet.
Min fru kommer från Thailand har varit i Sverige 4 år under denna tid har hon läst SFI och även Svenska grund samt Svenska för invandrare 1 och 2.
Hon kan förstår Svenska men fortfarande så har hon svårigheter att prata Svenska.
Får hon jobb?
Nej det finns inga jobb som hon får.
Jo hon fick tag i en arbetsgivare som var villig att anställa henne.
Det var ett städbolag men då det var en liten firma och jobbet var ett vikariat på 3 mån samt min fru har ingen erfarenhet av städjobb så om hon fick jobb så skulle hon bli tvungen att gå tillsammans med någon annan den första tiden för att lära sig. Arbetsgivaren kunde inte anställa henne med full lön för att gå tillsammans med en annan och undrade om hon kunde fråga AF om hon kunde få någon hjälp från dem för att anställa min fru.
Hos AF finns något som kallas Instegsjobb detta är till för invandrare skall komma in på arbetsmarknaden denna hjälp kunde min fru inte få då hon varit i Sverige mer än 3 år samt att hon läst Svenska och fått CSN.
AF rådde henne att fortsätta läsa in Svenska för invandrare steg 3 så att hon hade gymnasiekompetens. Då skulle hon kunna få Nystartsjobb kanske.

Min fru har en högskole utbildning från Thailand så hon har erfarenhet av att studera vilket har hjälpt henne. Men om man tittar på de som kommer nu som många gånger är analfabeter och att regeringen säger att utbildning är vägen tror jag inte på.
Inte många av de som kommer har förutsättningarna för att studera. Min fru som har nu gått på dessa utbildningar har sett hur de flyktingar som kommer hit har nått för resultat. Många som går eller blir skickade på dessa utbildningar går dit bara för att de skall få bidragen och har inget annat skäl till att gå utbildningen.

Nej en utbildning måste vända sig till arbetsmarknaden direkt de som skall utbildas måste gå typ en lärlingsutbildning parallellt med Svensk undervisning de måste ut på arbetsmarknaden träffa på Svenska språket i vardagen för att kunna etablera sig här.
Då vår befolkning som alla politiska partier pratar om åldras så borde det finnas mycket kunskap där ute som inte kan lärs ut i en skola och att låta dessa äldre inom arbetslivet dela med sig av sin erfarenhet kompetens borde vara den rätta vägen att gå.
Företagen borde få bidrag för att ta emot lärlingar och för den tid som denne äldre erfarne medarbetare lägger ner på detta.

måndag 9 november 2015

Ser på Jimmie Åkesson som utfrågas om flygbladen.


Jag har sagt det tidigare och vill gärna säga set igen.
Jag håller med SD att flyktingpolitiken är helt upp åt väggarna.
Men ledningen inom partiet måste börja tänka till lite, de är ett riksdagsparti som blir granskade för allt de gör då de inte står för traditionella parti synpunkter.

Idag förlorade SD skulle jag tro lite förtroende igen genom att utforma flygbladet och påstå saker som andra kan slita i bitar som osant. Jag tycker personligen att det var en bra ide att försöka få de som är på väg hit att inse att allt inte är som det utlovas här.

Men igen så måste dessa flygblad vara sakliga och inte så dåligt skrivna att PK media kan hoppa på SD som de har gjort nu, och påtala dessa fel.
 Även om det kommer att bli så som det är skrivet i flygbladet så bör man inte låta det framgå att det kommer att bli ett förbud eller är redan då ingen vet det.
Vidare så ser jag att LO hoppar på SD för budgeten igen och talar om att Sd skall försämra för alla arbetare.
Nu tror jag inte på vad denne Lo man säger då han går i Sossarnas koppel som Jimmie även påtalar.
Så nu ser jag att drevet är igång ännu en gång, en anledning kan vara att Moderaterna har styrt sig närmare SD och om de skulle ingå alliance med SD skulle de bli starka nog att ha majoritet i Riksdagen vilket de på vänstersidan måste se som det värsta tänkbara.
Då skulle Sossarna ,Mp och Vp verkligen få kämpa i motvind och då skulle jag tro att ett nyval inte är långt borta. Och om Moderaterna med hjälp av SD då skulle hantera flyktingsituationen bättre skulle Vänstersidan få väldigt svårt att komma tillbaka till makten.
Kanske är detta Moderaternas plan att stjälpa regeringen och få igenom sin egen politik och budget..

Minister som svamlar

Denne man talar om att ljuga samt att man måste kunna lita på ett politiskt parti.
Socialdemokraterna är ett av de ärligaste och mest tillförlitliga partierna vi har ....Hmm
Hur var det i valrörelsen vad var det de lovade som nu inte blir något av? Vad var det de sa om invandringen som nu inte fungerar? och alla andra löften de har gett men det är inte att ljuga det är ju bara att lova men inte hålla.
 
 
 
 
 

Framtiden vill vi ha den såhär?


10 000 asylsökande under veckan.

Men inget från varken regeringen eller oppositionspartierna. Känns lite underligt. Jo finansministern var i Agenda och babblade om praktiska ting. Men inget konkret om en lösning. Löfven har varit tyst över en vecka bara inrikesminister och arbetsministern har synts samt finansministern. Av oppositionen har man inte hört ett ord. Verkar som de hade försvunnit totalt. Beror väl på att de inte har något att komma med heller. Så känslan att skeppet driver vind för våg är verkligen total.

Läkare återvänder till Syrien med sin familj.

 
 
 
De mänskliga rättigheterna säger följande:
"Enligt konventionen är en flykting en person som känner en välgrundad fruktan för att utsättas för förföljelse i sitt hemland på grund av ras, nationalitet, tillhörighet till en viss samhällsgrupp eller på grund av sin religiösa eller politiska uppfattning."

Källa: http://www.manskligarattigheter.se/sv/de-manskliga-rattigheterna/vilka-rattigheter-finns-det/flyktingars-rattigheter
 
Om man då får asyl enligt denna konvention och säger att man inte vill vänta tills ansökan har gått igenom utan skall återvända till det land man flytt ifrån, är man då verkligen i behov av asyl?
Han säger i artikeln att det finns behov av hans tjänster i Syrien men inte här så varför flydde han från början och sökte asyl i Sverige.
Det enda han vill är att öppna en privat klinik och jobba ,ja det förstår man ju att han vill. Att öppna en klinik i Sverige och tjäna en massa pengar det är vad det handlar om.
Och han har utbildning från både England och USA så borde inte vara några problem för honom att åka till någon av de länderna och göra samma sak så jag förstår inte varför han sökte sig till Sverige. Om det endast var för att öppna eget och tjäna pengar så borde han kanske ha valt ett land där hans utbildning är legitim.
Han kan inte Svenska eller har försökt gå och lära sig Svenska men säger att han kan engelska så vore inte det ett bättre alternativ om man flyr sitt land av ekonomiska skäl vilket denne man och hans familj verkar ha gjort.

Den ekonomiska flyktingen är något som Regeringen har sett till att vi fått in i vårat land genom att ge alla Syrianer som kommer asyl, även fast de inte flyr för sitt liv eller uppfyller ovan konvention.

Sedan kan man tycka vad man vill om att utbildade personer inte sätts i arbete som skulle kunna göra det, men min uppfattning är att vi skall inte tillåta lycksökare komma hit bara för att tillgodo göra sig på oss.
Om vi har för lite Läkare i Sverige det är en sak som borde lösas inom Sverige i utbildningssystemet.
Tror nog att många skulle vilja läsa till Läkare här men att nivån kanske är för högt satt eller att det krävs för mycket specialisering.
Många läkare är i dag så specialiserade att de endast kan svara på frågor inom sitt område. Allt annat vet de inte ett dyft om.
Det vi behöver är de med sunt förnuft som har allmänläkar utbildning inte en massa specialister.
När jag växte upp fanns det gamla allmänläkare (husläkare som oftast jobbade på en plats länge och lärde känna personerna han behandlade) som kunde i princip allt, inte i detalj men de hade en bred kunskap och kunde diagnosera människor på ett annat sätt så att man hamnade rätt när man behövde en specialist.
Idag skall man ringa först och tala med en sköterska sedan skall man gå till en vårdcentral och se en AT (En läkare som har gått igenom grundutbildningen men ännu inte är legitimerad läkare enkelt sagt en trainee) många gånger så finns det endast AT läkare att tillgå kanske en är legitimerad  på vårdcentralen. Om denne inte kan hjälpa remiteras man till Sjukhus där man får träffa en ST läkare (denne har läkarlegitimation men är en trainee för den specialitet man söker för) så ser det ut idag.
De flesta måste läsa till ST läkare för där kommer specialiseringen in om  man skall bli kirurg allmänläkare eller gynokolog.
Varför inte göra detta lättare om man har läst till läkare och fått sin legitimation borde man inte vara allmänläkare då.

söndag 8 november 2015

Finansministerns svar i agenda angående kostnaderna för flyktingmottagandet.


Nationalekonomer om kostnaderna för flyktingkrisen


Artister och Politik

Ser en trend där artister skall uttala sig i politiska frågor.
Nu senast Niclas Strömstedt och även Sven.Bertil Taube.
De vänder sig mot rasism och säger sig fördöma SD som står för rasism enligt dem.

Till dessa vill jag förklara vad rasism är vilket David Nyström gör bra i denna krönika från 2013 i Gefle Dagblad.


Få uttryck i den svenska debatten har blivit så utslitna som ordet "rasism". Utöver vad ordet faktiskt betyder så har det även kommit att bli ett allmängiltigt skällsord liktydigt med fördomsfull, främlingsfientlig, invandringsskeptisk, nationalist, sverigedemokrat, eller bara elak i största allmänhet.
Det har gått inflation i ordet i så hög grad att integrationsminister Erik Ullenhag från socialistiska medier anklagades för att "spela rasisterna i händerna" efter sitt förslag om att flyktingar ska bli av med sin etableringsersättning om de inte tackar ja till arbete på annan ort.
Jag försöker för egen del (men lyckas säkert inte alltid) att reservera ordet rasism till de tillfällen då ordets rätta betydelse är nödvändig för att beskriva något. Trots den ambitionen kommer jag att ha nämnt ordet med avledningar 17 gånger i denna krönika.
Tillfället att försöka reda ut begreppsförvirringen kring rasismbegreppet känns nämligen väl valt. Få torde veta mer om rasism, och personligen fått känna på dess sanna konsekvenser, än den nyss avlidne Nelson Mandela, frihetskämpen som blev president i Sydafrika och som genomförde en fredlig avveckling av landets institutionella rasism.
För vill vi veta den exakta betydelsen av politisk rasism så står Sydafrika i särklass. Apartheidsystemet 1948-1994 innebar ett statsskick med en hierarkisk klassificering av landets invånare efter hudfärg, med åtföljande skillnader i medborgerliga rättigheter där vita och svarta skulle hållas i sär på varje upptänkligt sätt, vilket kunde ta sig en mängd bisarra uttryck som olika P-platser för svarta och vita och förbud mot att ha sex över "rasgränserna".
USA är en annan skamfläck, där afroamerikaner var diskriminerade i flera sydstater fram till 1960-talets medborgarrättslagar.
Den typen av systematisk rasism behöver inte stå i motsatsställning mot invandring. Tvärtom rövades ju afrikaner bort som slavboskap i stor skala till USA på 1800-talet, och ansågs i kapacitet av arbetskraft ha ett ekonomiskt värde, dock ej människovärde.
Om nazism talar man sällan om som en form av rasism, fast det snarare är fråga om den mest långtgående formen av särbehandling, där de "raser" som bedömdes mindervärdiga inte ens dög som arbetskraft utan skulle förintas. Fast samma kunde också gälla för vita "arier", i fall de degenererat till liberaler, homosexuella och liknande.
Länder som Saudiarabien omtalas inte heller som rasistiska, trots att Saudiarabien nog är det närmsta vi i dag kommer en apartheidstat. Fast då inte med hudfärg som diskrimineringsgrund utan kön.
Tänk vilken slump att (den lyckligtvis insomnade) rasbiologin som initierades i Västeuropa råkade komma fram till att det var just västeuropéer som hade de mest ädla rasegenskaperna! Och tänk att det rastänkande som utlöper från diktator Mugabe i Zimbabwe råkat komma fram till motsatsen! Ja är det inte märkligt att alla rasister är övertygade om att just den egna "rasen" är skapelsens krona. Det säger väl en del om rasismens logiska halt.
En ironi i sammanhanget är att de som oftast använder rasism och rasist som tillmälen är de som främst borde avstå från det, eftersom ju själva ordet bygger på att det skulle finnas "raser" av homo sapiens, vilket det sedan länge råder vetenskaplig konsensus kring att det inte finns.
Vi människor kan uppdelas på olika etniciteter, nationaliteter, kulturer; religiösa sådana eller andra sorters. Men det är ju inte fråga om "raser".
Raser förekommer inom tamboskap där man med avel vill hålla hundar, katter och andra fän "rasrena". För oss människor gäller dessbättre att vi bestämmer själva med vem vi vill föröka oss, utan att behöva införskaffa tillstånd från högre makt.
Fördomar och främlingsfientlighet ligger i gränslandet till rasism. Får man sådant på hjärnan kan det i dåligt sällskap, till exempel i form av en dator med någon hatsajt på skärmen, urarta till diagnostiserbar rasism.
Den som vill att så inte ska ske, skyndar antagligen bara på processen om han eller hon kallar någon för rasist som ännu inte blivit det.
David Nyström
Ibland framförs åsikten att ordet främlingsfientlighet används för att man inte vill nämna saker vid dessa rätta namn och använda ordet rasism, eftersom det låter hårdare. Andra menar att en skillnad mellan rasism och främlingsfientlighet är att främlingsfientligheten också kan drabba människor som på något sätt är annorlunda än majoriteten i ett visst sammanhang, även om de har samma etniska tillhörighet.
Grunden till rasismen och främlingsfientligheten är i vilket fall exakt den samma: antagandet att det är möjligt att dela in mänskligheten i grupper, behovet av att göra så och sedan behandla människor olika beroende på vilken grupp de tillhör.
Källa:http://www.so-rummet.se/kategorier/samhallskunskap/rasism-och-framlingsfientlighet
Så vad säger detta om Niclas Strömberg och andra som kallar väljarna och medlemmarna av Sverige Demokraterna för främlingsfientliga och rasister.

Skall man vara korrekt så är de rasistiska som sätter sig över 1/3 av Svenska folket och förklarar att de och deras åsikter är mindre värda.

Väldtäkten i Alvesta

Läser följande inlägg i Fria Tider.
http://www.friatider.se/h-nflin-p-kommunen-n-r-sd-tog-upp-skolv-ldt-kten

Och slås av hur SD;s representant blir behandlad då han ställer en alvarlig fråga hur kommunen kommer att förbättra miljön för skolan.

Kommunens ordförande svarar – I skolan och i de verksamheter som hanterar de här frågorna så finns det en plan för likabehandling och förebyggande av diskriminering som man jobbar kontinuerligt med ute i skolorna."
Så vi har kommit till punkten då en våldtäkt av en ung kvinna i detta fallet en elev på en skola anses som diskriminering eller är det den invandrande pojken som utförde våldtäkten som inte får bli diskriminerad och därför inte avstängdes från skolan.
Vad sänder det för signaler till de invandrare eller för den delen till alla våra unga i skolan.
Tjejen som blev våldtagen måste varje dag gå till skolan och träffa denne våldtäktsman se honom i ögonen och uppleva detta igen.

Jag har sagt detta tidigare om vi börjar blunda och inte beivrar fel beteende hur skall då vårat samhälle komma att se ut.
Politikerna har en skyldighet att värna om sina medborgare och detta skulle jag vilja säga är stort tjänstefel av både kommunen och den ansvarige rektorn.

Om politiker inte kan stå upp och se och beivra ett brott bara för att de är rädda för att bli kallade rasister ja då har vårat samhälle ett stort problem.