tisdag 17 november 2015

Muslimska Brödraskapets inflytande i Sverige -Riksdagens ledamöter

Fortsätter här att berätta om hur Muslimska Brödraskapet har etablerats sig i Sverige enligt det 25 punkts program som jag tidigare redovisat här.




Fortsätter att granska Muslimska politiska företrädare i Sverige.


Jag har  tittat på muslimska ledamöter i Riksdagen och vad de gjort som riksdagsmän.

Jag börjar med Amir Adan (M) Riksdagsledamot sedan 2010.

Adan har sitt ursprung i Somalia. Och är muslim.
Under de 5 år han varit riksdagsledamot har han inlämnat 2 motioner. 
Den ena handlade om att införa räntefria lån i Sverige med hänsyn till muslimska värderingar.
http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Lan-utan-ranta-_GY02Fi226/?text=true
Detta är en strategi som Brödraskapet förordar i punkt 13 och 14

Jabar Karim Amin, född 1 juni 1959 i södra Kurdistan i Irak, är en svensk riksdagsledamot för Miljöpartiet de gröna och samhällsdebattör. Han är Miljöpartiets utbildningspolitiska talesperson.
Hoppade av från Socialdemokraterna för att i stället gå till Miljöpartiet.
(Enligt obekräftade källor så verkar han ha försökt komma in i riksdagen genom olika partier bara för att sitta i riksdagen. Han ställde även upp i Eu valet för en plats i Bryssel.)

Konsten att mygla sönder ett miljöparti


Ledare. Mycket talar för att Miljöpartiet i länet behöver en nystart där Jabar Amin inte längre finns med i bilden.
Miljöpartiet i Västerbotten är en skör planta som i stora delar av länet saknar livskraft. I de senaste riksdagsvalen har det varit de skapliga valresultaten i Skellefteå, och de relativt goda resultaten i Umeå, som har hållit partiet flytande.
MP skulle säkert kunna prestera betydligt bättre, om det inte vore för att lokalavdelningen i Umeå lider av allvarliga problem. Under flera års tid har interna bråk, avhopp och anklagelser om orent spel förpestat livet för de partiaktiva, som förvaltar MP:s sunda traditioner av idéburet engagemang och stark interndemokrati.
Sommaren 2014 kunde Västerbottens-Kuriren (23/6 & 30/6 2014) rapportera om hur medlemmar anklagade ledande partiföreträdare i Umeå för toppstyrning och ohederliga metoder. En grupp bestående av riksdagsledamoten Jabar Amin, landstingsrådet Robert Winroth, den tidigare gruppledaren i Umeå, Alireza Mosahafi, samt gruppledaren Nasser Mosleh pekades ut som den kvartett som styrde partiet med järnhand.
Kritikerna menade att den dominerande falangen hade samlat ihop personer, som tidigare inte hade varit aktiva, för att sedan utnyttja dessa som röstboskap vid valkonferensen. Därigenom ska falangens anförare ha lyckats säkra topplaceringar på listorna – och i förlängningen höga arvoden i egen ficka.
Även på kommunal nivå i Umeå användes metoder som framstod som kuppartade, och efter valet lämnade språkröret Ellika Nordström MP i protest.
I flera reportage i länets medier bekräftades samma bild av en partiorganisation som toppstyrdes med tvivelaktiga metoder, och där Jabar Amin spelade en föga smickrande roll. Den som opponerade sig internt löpte risken att bli bortkuppad eller stämplad som rasist, uppgav missnöjda miljöpartister.

MP I VÄSTERBOTTEN BEHÖVER NU GÅ TILL BOTTEN MED DEMOKRATIPROBLEMEN.
Källa:  http://norran.se/asikter/ledare/konsten-att-mygla-sonder-ett-miljoparti-375040

Denne man har även han deltagit i Ship to Gaza 2011 so antisemitismen finns där.


Denna präktige man har 2 söner vilka han inte verkar ha varit så präktig mot.

Så sent som den 9 april i år begärdes MP-kandidaten Jabar Amins son Ario Amin [född 1993-05-20] häktad på sannolika skäl för rånförsök och grovt olaga hot. Ario Amin är tidigare känd för brott som exempelvis våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, förolämpning, övergrepp i rättssak, ofredande och ringa narkotikabrott.
Den äldre sonen Arian Amin dömdes nyligen i Hovrätten till fängelse i 1 år och 4 månader för grov misshandel, detta efter ett brutalt överfall som ägde rum på Språkgränd i Umeå den 19 september förra året. Strax innan hovrättsdomen dömdes Arian Amin även för övergrepp i rättssak och narkotikabrott till fängelse i 2 månader. Arian Amin har ett långt register hos Umeå tingsrätt. Arian Amin dömdes sommaren 2008 vid Umeå tingsrätt som ansåg att straffvärdet för de brott som Arian Amin gjort sig skyldig till var nära sex års fängelse men på grund av hans ålder valde man i stället att döma honom till ett års sluten ungdomsvård. Då dömdes han för att med pistol ha hotat en man och sedan huggit ned honom med en glasflaska. Offret sparkades även mot huvud och kropp ett 20-tal gånger. Han dömdes även samtidigt för rån, olaga hot, grovt vapenbrott och narkotikabrott.


Under 2010 lade Jabar Amins , Mehmed Kaplan , Valter Mutt fram en gemensam motion till riksdagen.Vilket enligt mig  visar att Jabar och Mehmed samarbetar med att implementera Brödraskapets Strategier.Motionen är denna 2010/11:U325 (MP1105).
Innehållet handlar om att man vill att Sverige bojkottar Israel på flera punkter på grund av Palestina konflikten.

Se punkt 20, 21 ,22 Brödraskapets strategier


Vänsterpartisten Ali Esbati (V) är ännu en politiker som har sina sympatier inte bara hos det parti han företräder.

Några kommentarer han har levererat.
PFLP är inte mer terrororganisation än vad norska och danska motståndsmän var under andra världskriget. (PFLP och Hamas är organisationer som bedriver social verksamhet utöver en omfattande terrorverksamhet. PFLP gjorde sig även ett namn  hösten 2001 som första palestinska grupp att likvidera en israelisk regeringsmedlem, turistministern Zeevi.)

ingenting över huvudtaget tyder på att al-Qaida existerar som organisation eller Abu Musab al-Zarqawi existerar som person.
Källa:
https://sv.wikiquote.org/wiki/Ali_Esbati

Jag tror inte att Ali Esbati tillhör kategorin som företräder Brödraskapet men inte har han de demokratiska värderingar man borde ha som Svensk politiker.

En annan som inte har de rätta  värderingarna är Yilmas Kerimo (S) som har anklagats för att ha förskingrat miljoner.
Rapporten beställdes av Assyriska riksförbundet kring årsskiftet 2007-2008 efter rykten om förskingring av pengar under Yilmaz Kerimos tid som ordförande 1998-2004. En särskild granskningskommitt tillsattes, och ett halvår senare redovisades resultatet till riksförbundet.
 I rapporten, som hållits hemlig sedan 2008, slås fast: ”... det har förekommit oegentligheter vad gäller redovisningen av medel tillhörande fastigheten Assyriska kulturhuset”.
Samt:
”Vår granskning visar alltså att förskingring av oredovisade medel har inträffat. Huruvida dessa pengar har gått direkt i vissa personers fickor kunde granskningskommittén inte konkret bevisa.”
– Det finns förskingringsmisstankar mot Kerimo av stora kontanta medel som han som ordförande samlade in och som saknar redovisning, säger Gabriel Oussi, ordförande i förvaltningskommitén som fick i uppgift att ordna upp ekonomin efter 2004 då Kerimos styrelse avgick.

källa:http://lt.se/nyheter/1.768648-han-anklagas-ha-forskingrat-miljonbelopp

Då jag tittat på de olika partierna så har jag märkt att Socialdemokraterna har minst muslimska företrädare. Det förvånade mig lite då jag trodde de skulle ha flest men förklaringen är att när Sossarna uteslöt (eller han avgick) Omar Mustafa lämnade många muslimer partiet. Och samtidigt så började muslimska väljare vilka hade röstat på Sossarna titta sig om efter andra val.
Jag tror nog de har funnit vad de söker i MP och därför har MP haft lite för stor framgång.

De har även de mest Islamistiska och Brödraskaps vänliga politikerna på sin sida idag.
Se Brödraskapets strategi punkt 8 och 12,13


Som slutord kan man väl säga att det finns säker en massa att gräva fram om övriga politiker i riksdagen men jag har koncentrerat mig på de som har utländsk bakgrund och då i första hand muslimsk. Sedan ska sägas att om jag inte nämnt att de är muslimer så har jag inga belägg för detta. Då är de endast i mina ögon olämpliga som politiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar