söndag 15 november 2015

Pressmeddelande från IS till Europa.

Då vi har bestämt att kalifatet även skall innebära Europa vill här förtydliga vissa saker.


Först vill vi tacka Tyskland och Sverige som gjort det möjligt att skeppa våra krigare ut i Europa.
De har på detta sätt underlättat för oss att skapa bra platser att kunna planera och träna våra soldater i den fortsatta kampen mot Europa.
Ett extra tack vill vi ge till Sverige som har med sin öppna gräns politik med endast gräns stickprover gjort det möjligt för oss att få in ett avsevärdt antal krigare till landet.

Nu skall vi bara bida vår tid lite slicka våra sår och samtidigt försöka genom Muslimska Brödraskapet att få till mer makt i Sverige så att vi kan utföra mer avancerade terrordåd.

Vår ambition är att inom 10 år ha kommit så långt som till att en muslimsk socialdemokratisk statsminister kan bli vald.
Detta tror vi inte är en omöjlighet. Samtidigt  kommer Socialdemokraterna att ombildas till nya Islamskasocialpartiet med sharia lagar och kallas IS i dagligt tal.

Under tiden kommer våra soldater att inom Sverige sätta upp olika baser i vissa områden vi har så smått börjat i Rosengård och detta arbete kommer att fortsätta då vi ser att ingen verkar bry sig.

Vi har stora planer för Rinkeby utanför Stockholm där vi ser en stor potential samtidigt som denna bas underlättar transporter då Arlanda inte ligger så långt bort.

Som fram går av Svenska regeringens pressmeddelande.
(http://boendeisverige.blogspot.se/2015/11/pressmeddelande-regeringens-stod-till-is.html)

Kommer vi att satsa på att så många som möjligt kommer få utbildning och arbete för att vårat arbete skall kunna fortgå.

Vi tänker även försöka få ta över Kungens fårskötsel då vi har många hungriga män i vår arme. Men detta får bli ett senare projekt tills vidare får de ta ut sin hunger på de Svenska kvinnorna , detta har vi redan så gott som fått på plats genom överfall.

Vi ser fram emot att få ta ert land och vi vill än en gång tacka regeringen Löfven för denna chans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar