söndag 15 november 2015

Pressmeddelande Regeringens stöd till IS



Sverige är ju Europas och Världens samvete därför har vi beslutat att ge allt stöd vi kan till alla IS krigare och intergrera dem i vårat samhälle.
Detta gör vi då vi anser att alla människor har rätt till en andra chans.
Vi har därför beordrat vår Överbefälhavare att se till så att Försvarets skolor står redo att ta emot dessa när de anländer till Sverige för att ge dem SFI undervisning. Samtidigt kommer de att få den erforderliga vidareutbildningen på bombtillverkning som vi har sett brister på då flera av deras bomber har briserat för tidigt och inte gjort den avsedda skadan. Vidare kommer de som så vill att få gå en extra kurs på vapenhantering då vi även där tror att vi kan tillföra mer kunskaper. Då de har lärt sig Svenska och klarat proven i de andra utbildningarna kommer de att räknas som Svenska medborgare. De kommer då att få jobb antingen som läkare eller lärare. På detta sätt kan de samla ekonomiska medel för att kunna resa.
Som Svenskar kommer de ju att kunna färdas mycket lättare i världen då Svenska pass är än så länge ansedda som säkra pass. Detta medför att de lättare kan få sin andra chans att döda och lemlästa människor. Då de reser som Svenska turister kommer detta att avsevärt underlätta deras chanser att lyckas. Vi har även föreslagit för ÖB att ta fram en ny uniform klädsel för dem att resa i kallad Burka. Denna klädsel skulle kunna underlätta för dem om de skulle vilja resa mer anonymt.
Vi tror även att detta kan i framtiden gynna vårat land. Om vi kan få IS att utse Sverige som sitt nya hemland skulle detta medföra att vi fick hela världens ögon på oss och det skulle enligt våra experter vara bra för Sveriges export och sätta Sverige på kartan.

Om mot förmodan de skulle bli tagna så har UD fått order att stå redo att bistå med alla tänkbara medel för att försvara dem och se till att de inte kränks som Svenska medborgare. Vi den Svenska Regeringen tror att dessa åtgärder kommer att se till så att Sverige inte kommer att få uppleva terrordåd i framtiden. Mona Sahlin Svenska Regeringen










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar